пятница, 21 ноября 2014 г.

Модуль 11

Закінчила роботу над Портфоліо, над проектом.
Працюючи над проектом я отримала нові знання, уміння, які стосуються компютерних технологій. Але я не хочу на цьому зупинятися. Буду й далі прилучати дітей до правильного використання Інтернету.
Вивчаючи Метод проектів, дізналася багато нового, що можно використати на уроках.
Свій проект постаралася адаптувати до можливостей своєї школи. Нажаль є труднощі.
Дякую всім та тренеру особисто!!!

четверг, 20 ноября 2014 г.

Модуль 10


Цей модуль допоміг мені з’ясувати мою роль фасилітатора в навчанні учнів за методом проектів, а саме яким чином я можу ефективніше навчати учнів відповідно до їх потреб, яким чином я можу використовувати комп’ютерні технології для підтримки процесу самостійного навчання учнів.
 

среда, 19 ноября 2014 г.

Модуль 9

Цей модуль допоміг мені зробити такі висновки щодо того, як учні можуть самі спрямовувати себе у навчанні та про роль і місце диференційованого навчання :


учні мають бути активними у власному навчанні;
повинні чітко формулювати кінцеві цілі та завдання;

постійно проводити самооцінку своєї діяльності;
у разі необхідності звертатится за консультацією до вчителя.

вторник, 18 ноября 2014 г.

Модуль 8



Цей модуль допоміг у вирішенні питання, як створення системи оцінювання допоможе покращити навчальний процес та як залучення учнів до процесу оцінювання змінює її ставлення до навчання та допоможе досягненню поставлених цілей.

Оцiнювання в проектi повинно мати за цiль - спрямування дiтей на правильний шлях у своєму дослiдженнi, виявлення проблемних моментiв, прогалин у знаннях, а головне потiм сформулювати таке завдання, щоб потiм тi прогалини прибрати.

понедельник, 17 ноября 2014 г.


Модуль 7
Ключове питання сьогоднішнього заняття - як можна ефективно використовувати інформаційно-комунікаційні технології для підтримки процесу навчання учнів?


Цей модуль допоміг мені поміркувати над тим, як створений приклад учнівської роботи допоможе мені в навчальній діяльності:
- уточнити очікування від вивчення теми та покращити методику навчання;
- забезпечити досягнення учнями навчальних цілей при створенні ними комп’ютерних робіт до учнівського проекту;
- ефективно використовувати ІКТ.

суббота, 15 ноября 2014 г.


Модуль 6.

В даному модулі ми знайомилися з інтернет технологіями, які можна і необхідно використовувати в навчальному процесі, такими як: спілкування на форумах і чатах, ведення блогів, вікі сторінок. Застосування заних технологій в навчальному процеі є дуже ефективним, оскільки ми залучаємо учнів до всесвітньої мережі інтернет, інтернет спільноти та, окрім безпосереднього вивчення теми уроків, ми навчаємо їх можливостям передових інформаційно-комуникативних технологій.

пятница, 14 ноября 2014 г.

Модуль 5.


В даному модулі ми працювали із документом у спільному дости і способами оцінювання вебресурсів й поняття авторського права та шляхів уникнення та запобігання порушенню законів про авторське право. Також корегували план роботи учнів в проекті.